Seurasin Facebookissa erästä työkaveria, jota en oikein tunne. Hän jatko-opiskelee. Hän jakaa melko rohkeasti kommenttejaan yksityiselämästään ja tunteistaan, minkä suhteen minä taas olen hyvin restriktiivinen myös omassa vaihtoehtoprofiilissani.Kuten yleensäkin, eniten on jaettu eteenpäin vain linkkejä uutisiin tms. Täällä pyörii vain harvoja itsenäisiä ajattelijoita, joiden tuotoksia kannattaa välillä jakaa.

Henkilökohtaisista aiheista syntyy useimmin eniten keskustelua..Minut sa siirtymään muualle useimmin joku uutislinkitys. Aihepiiri on hyvin laaja. Tällä henkilökohtaisella sivulla en kaipaa kuvia.

 

Yhteisöksi valitsi erään polkupyöräfirman, se on pieni kotimainen brändi, joka mainostaa vain Facebookissa, ja ehkä liikkeensä ikkunassa.

Siellä oli 60 tykkäämistä firman kilpailuaseman paranemisilmoituksesta., muuten tykkäämiset koskivat tavarauutuuksia. Niistä myös keskusteltiin. Kerran jaoin eteenpäin aurinkokennotekniikkaa koskevan uutisen, siinä menin myös pois alkuperäiseltä sivulta.Kuvien puuttuminen olisi tälle sivulle fiasko.